Passenger ferries
Ferry Routes
Mini Cruises
Experience
Customer Services
MetalCruise

Bands

Bands som spiller på Metal Cruise:

Efter to år uden COPENHELL og et år uden Metal Cruise er det med ekstra stor glæde, at vi præsenterer COPENHELL Metal Cruise 2021! Længslen efter storslåede live-oplevelser, fællesskab og festivalstemning er større end nogensinde før, og derfor bliver Oslobåden dedikeret fuldstændigt til COPENHELLs publikum under årets helvedessejlads. Det betyder plads til mange flere musikgæster og et skib, der bliver helt og aldeles gennemsyret af COPENHELL-ånden – og ikke mindst masser af musik og underholdning!


[BAEST]

De århusianske dødsmetalkonger fra BAEST udgav i foråret deres tredje album, ”Necro Sapiens”, til stor jubel fra både musikfans og anmeldere, og bandet tæsker hele Danmark igennem med en stor albumturné i de kommende måneder, som afslutter med et brag på COPENHELL Metal Cruise.

[SKAGARACK]

Lyden af dansk musikhistorie kommer til at fylde koncertsalen, når rockveteranerne fra SKAGARACK optræder på COPENHELL Metal Cruise. Bandet blev for alvor kendt, da de i 1986 slog igennem med kæmpehittet ”I’m alone”, og de er efter en lang dvaleperiode siden deres fjerde album 1993 netop blevet gendannet og har både en ny udgivelse og en koncertturné i støbeskeen. Det er naturligvis kun oplagt, at de kommer og optræder i deres foretrukne farvand!

[RED WARSZAWA]

Selvironien og plathederne får frit løb, når berygtede RED WARSZAWA deler vandene med deres helt igennem unikke metalshow. Det bliver uden tvivl en uforglemmelig koncert, når bandet udsætter os alle sammen for både udødelige singalong-klassikere og nyere materiale – med 100 procents garanti for høj bølgegang og masser af skumsprøjt!

[THUNDERMOTHER]

Svenske THUNDERMOTHER spiller ikke bare rock’n’roll – de er rock’n’roll! Publikum kan glæde sig til at opleve en eksplosion af energi med dette band, der med stor respekt for genrens kæmper og enorm attitude spænder over alt fra storslået stadionrock til stille ballader.

[TERMINALIST]

TERMINALIST spiller bundsolid sci-fi-hyperthrash med black metal-kant og filosofisk dybde, hvor dystopiske tester om verdens forfald pakkes ind i stramme og hæsblæsende musikalske kompositioner.


Flere bands bliver tilføjet i de kommende måneder. Ligesom sidst vil koncerterne finde sted i i Sky Club og Columbus Bar, mens publikumssuccesen BLÆST vender tilbage i Navigator Bar med nyfortolkninger af gamle danske slagere.

LIVE KARAOKE

Det er også med meget stor fornøjelse, at vi i år kan blænde op for et meget stort tilløbsstykke fra festivalen på COPENHELL Metal Cruise: Live-karaoke med Openhell-bandet! Bemærk, at visse bands kommer til at optræde flere gange undervejs for at sikre, at alle om bord får mulighed for at opleve dem i løbet af weekenden.

Freight shippingLogistics solutionsAbout us
Passenger ferriesMini cruisesSeasonal and themedMetal cruiseBands
DFDS Whistle-blower systemCookiesLegal