Aktionærer i DFDS tilbydes en rabat på 10% på vores passagerruter. Rabatten gælder ordinære transportrejser på vores to passagerruter, København-Oslo og Amsterdam-Newcastle. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

Der gives 10% i aktionærrabat på alle kahytstyper og i alle restauranter om bord, såfremt, at maden er bestilt hjemmefra, og kravene er opfyldt til at opnå aktionærrabatten. Der gives også 10% rabat på ordinære MiniCruise og Commodore Cruise på ruten København-Oslo.

Aktionæren skal selv deltage for at kunne opnå rabatten. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Aktionærrabatten gælder ikke pakkerejser.

Billetter med aktionærrabat kan KUN bestilles og betales on-line via DFDS Investor Portal. Bestil via InvestorPortalen

Log på Investorportalen

ANTAL AKTIER FOR AT OPNÅ AKTIONÆRRABATAktiebeholdningen skal være minimum 10 aktier. Rabatten gælder for aktionæren, der er navnenoteret på værdipapirdepotet.

Aktierne skal være navnenoteret, da aktiebeholdningen ellers ikke vil kunne kontrolleres i DFDS’ aktiebog.

Aktiebeholdningen vil blive valideret og kontrolleret af DFDS inden udstedelse af aktionærrabat.

BRUGERNAVN OG ADGANGSKODE FOR AT LOGGE PÅ INVESTORPORTAL


Man skal benytte NEMID for at logge på Investorportalen (danske aktionærer). Aktionærer uden NEMID og udenlandske aktionærer kan bestille en gratis “VP ID”. Kode kan bestilles via Investorportalen – klik ”create VP user”. Følg link for at bestille kode. Efter modtagelse kan man lave egen login.

INFORMATION OM AKTIEBEHOLDNING


Kunen navnenoteret aktiebeholdning kan valideres og kontrolleres af DFDS før aktionærrabat udstedes. Derfor skal hele aktiebeholdningen være navnenoteret. Navnenotering kan foretages gennem egen bank.
´
Hvis DFDS’ aktiebog ikke stemmer med depotudskrift kan det skyldes at hele aktiebeholdningen ikke er navnenoteret. Dette kan checkes og registreres via egen bank.

Man with a tablet

Rejsekontakt

Monica Rode
+45 33423077
monica.rode@dfds.com

close