Football trips with DFDS
Football Trips

Information

Voetbalticket en andere belangrijke informatie

Het voetbalticket ontvang je op de dag van vertrek. Op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig paspoort ontvang je bij de incheckbalie jouw voetbalticket. Deze worden niet via de post verstuurd omdat het waarde documenten betreffen. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen in dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Dit kan helaas niet vooraf worden gegarandeerd, omdat we afhankelijk zijn van de toebedeelde voetbaltickets van de club. Wanneer je samen met een andere boeking wilt zitten kun je dit als voorkeur aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op. Op de pagina van de betreffende voetbalclub kun je een plattegrond vinden met de indeling van het stadion. Je zit altijd bij de thuisspelende partij in het vak. Let op: bij voetbalreizen zijn de annuleringskosten 100%.

St James Park Seating Plan
Football2022 Hero

Voetbalreis naar Newcastle United

De club uit Noord-Engeland speelt al sinds de oprichting in shirts met zwarte en witte verticale banen. Dit heeft alles te maken met de bijnaam van de club: The Magpies (de eksters). Newcastle FC kroonde zich in de rijke historie vier keer tot landskampioen. De FA Cup, misschien wel het beroemdste bekertoernooi ter wereld, werd zes keer gewonnen. Newcastle United is onlangs overgenomen door een nieuwe eigenaar die op het punt staat tientallen miljoenen in de selectie te investeren. Met wie ga jij op voetbalreis?

FOOTBALL NUFC 5 1200x600
FOOTBALL NUFC 1 1200x600

Stadionregels

  • De zitplaatsen zijn in de thuisvakken. Het dragen van merchandise van de tegenstander is niet toegestaan. Niet-naleving kan leiden tot weigering van toegang tot of verwijdering van het stadion.
  • In overeenstemming met de regels van de Premier League zijn professionele foto- en filmopnamen in het stadion niet toegestaan.  
  • Het nuttigen van alcohol in het stadion is verboden.
  • Roken is in het stadion niet toegestaan.
  • Er mag geen bagage worden meegenomen naar de wedstrijd. Gelieve deze in het hotel te laten. Kleine handtassen of kleine rugzakken zijn wel toegestaan.
  • De club heeft het recht je te fouilleren, indien je hier niet mee akkoord gaat, kan de toegang tot het stadion worden geweigerd.
  • Zorg ervoor dat je voldoet aan alle regels voor het betreden van het stadion. De club heeft het recht je uit het stadion te verwijderen of een boete op te leggen in geval van overtreding van bovenstaande regels. DFDS kan niet aansprakelijk worden gesteld voor jouw overtredingen. Meer informatie over de gedragscode en de Premier League is te vinden op www.premierleague.com
Nominee for Europes Leading Ferry Operator 2023

Behind Every Journey

We are proud to have been nominated as Europe’s Leading Ferry Operator 2023 by the World Travel Awards.  

This year, we’re taking a moment to celebrate and recognise the reasons why we continue to get nominated – and win this award – year after year...the amazing people behind every journey.