Perth-P1-Visit-Scotland

Scenic tour

Search and book:

Choose whether you want to travel from Copenhagen or Frederikshavn by pressing the arrow to the right (drop down).

Note: It is only possible to choose one cabin per booking. You will not have access to your booking on 'my pages'. Meals must be added at the same time as your order.

14 day Scotland map
Loch Lomond
Loch Ness
Stirling Castle

PEEBLES, GLASGOW & DE WESTKUST

Een van je eerste opties is Peebles, gelegen in de Scottish Borders. Deze streek bruist: lokale bierbrouwerijen, whisky distilleerderijen, glasblazers en nog veel meer. Je kunt er ook voor kiezen om je eerste stop te maken in de buurt van Loch Lomond en The Trossachs National Park. Glasgow of Drymen zijn dan het perfecte begin van je rondreis! Loch Lomond is omgeven door een unieke natuur bestaande uit glens, bergen en lochs.

Nu is het tijd om naar de ruige westkust te gaan. Je kunt overnachten in een van onze hotels in Inveraray, Ballachulish of Oban. Oban wordt ook wel de "toegangspoort tot de eilanden" genoemd, omdat hier dagelijks veerboten vertrekken naar Mull, Iona en Staffa. In Oban kun je gemakkelijk een dag doorbrengen en een tocht langs de eilanden maken. Als je in Ballachulish verblijft, is dit een ideale uitvalsbasis om het prachtige landschap van Glencoe te verkennen.

Prices are subject to availability. Telephone booking fees apply. Terms and conditions apply.