Chevron pointing rightFacebookLinkedInTwitterEmailFacebooklinkedInBlogYouTubeInstagramArrow downExternal link (before text)Toggle menu and search iconLoginTriangle pointing upSearch (magnifying glass)Cross (close)Passenger ferriesBoatTruckAbout usDownloadCustomer center iconFerry crossingBusiness cruiseCruises and packagesGroupsAutomotiveHazardous cargoIndustrial cargoISO containerMobile machineReefer containerReefer trailerSelf-driveTrailerBulk liquidPdfSwitch-arrowsCheckmarkThree dotsCross with circleFlag nl-BEFlag fr-BEFlag sv-SEFlag da-DKFlag nlFlag etFlag fiFlag deFlag itFlag lvFlag ltFlag nnFlag ruFlag esFlag plFlag frFlag en (UK)Flag en (US)Flag en (Global)Flag pt (BR)Flag en (CA)Flag zh (CN)Flag cs (CZ)Flag ee (EE)Flag ja (JP)Flag ko (KR)Flag ro (RO)Flag sk (SK)Flag bgAlertOutbound and Returntickmarknumber of sailingsdruration of sailingdrive onsea view cabinbooking deadlinedrive on cycle onconcert ticketmatch ticketbus transfercurrency DKKcurrency €currency poundcurrency %romantic mealnights on boardmealromantic nights on boardnights in cityromantic cityfamily city
DFDS käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle sivustossamme parasta mahdollista palvelua.GDPR-READMORE
GENERAL-REJECT

DFDS:N TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

DFDS:N TIETOSUOJAHUOMAUTUS

  • DFDS on sitoutunut suojelemaan tietosuojaasi. Tietosuojakäytännössämme kuvataan DFDS:n käytäntö henkilötietojen käsittelyn suhteen, turvakeinot, joilla suojaamme näitä tietoja, sekä oikeutesi saada tietoja, korjata tai poistaa niitä tai tehdä valitus.
  • DFDS suhtautuu tietosuojaan vakavasti ja on sitoutunut noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä vähimmäisvaatimuksena. Tietojasi käsitellään ja siirretään tarkoin määritettyihin ja sallittuihin tarkoituksiin sovellettavien lakien mukaisesti.
  • Tämä käytäntö muodostaa kehyksen, joka suojaa DFDS-konsernin sisällä sekä luotettujen ulkopuolisten tahojen kanssa käytettäviä, kerättäviä ja siirrettäviä henkilötietoja. DFDS käyttää vain tarvittavan vähimmäismäärän henkilötietoja.
  • Tarkkailemme asiakkaiden liikennöintitapoja ja verkkosivuston käyttöä seurantaohjelmalla, joka auttaa meitä kehittämään sivuston rakennetta ja ulkoasua. Tämä ohjelma ei pysty keräämään sellaisia tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa tietyn henkilön.

Milloin keräämme tietojasi?

Keräämme henkilötietojasi, kun teet varauksen, matkustat laivoillamme, käytät verkkosivustojamme tai soitat puhelinasiakaspalveluumme. Keräämme henkilötietoja myös, kun varaat rahti- ja logistiikkapalveluita.

Miksi keräämme henkilötietoja ja miten käytämme niitä?

Tietojen rekisteröinti on tarpeen, jotta voit tehdä sopimuksen (varauksen) kanssamme ja jotta voimme lähettää sinulle varausta koskevia palveluviestejä. Lisäksi lainsäädäntö edellyttää, että DFDS rekisteröi matkustajien henkilöllisyyden ja antaa tietoja asianomaisille viranomaisille.

Tämän vuoksi kysymme nimeäsi, sukupuoltasi, syntymäaikaa tai ikää, osoitetta, sähköpostiosoitetta ja mahdollista ajoneuvon rekisterinumeroa. Passin numero saatetaan kirjata, kun teet lähtöselvityksen terminaalissa ja todistat henkilöllisyytesi. Pyydämme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun nopeasti yhteyttä, jos varauksessasi on ongelma. Jos henkilö niin vapaaehtoisesti haluaa, keräämme myös tietoja erityisen huolenpidon tai avun tarpeesta hätätilanteissa.

Lisäksi keräämme varausten ja laivoilla tehtyjen ostosten yhteydessä saaduista tiedoista tilastoja, joita käytämme palvelujemme parantamiseen. Saatamme pyytää näyttämään maihinnousukortin, kun teet ostoksen laivalla. Tätä tietoa käytetään vain tilastollisiin tarkoituksiin. Sinulla on oikeus kieltäytyä näyttämästä maihinnousukorttia, kun teet ostoksia laivalla. Jos haluat, että emme käytä varaustietojasi tilastoissamme, ota meihin yhteyttä ja kerro siitä meille.

Jos teet varauksen puhelimitse, meillä on jossakin maissa dokumentointitarkoituksiin puhelutallenne, jonka säilytämme korkeintaan vuoden ajan.

Verkkomaksut

Kun maksat verkossa, sinut siirretään suojatulle verkkosivulle, jolle annat maksukorttisi tiedot.

Kaikki maksut käsitellään luotettavan yhteistyökumppanimme järjestelmissä parhaiden mahdollisten korttitietojen suojausta koskevien standardien mukaisesti. Emme käsittele emmekä tallenna maksukorttitietoja DFDS:ssä. Jos sinulla on kuitenkin kysyttävää maksukorttitietojesi käsittelystä, ota yhteys DFDS:ään. Välitämme tiedustelun maksupalvelukumppanillemme.

Henkilökohtainen profiili

Henkilötietojasi käytetään myös, jos olet luonut profiilin jollekin DFDS:n verkkosivustolle. Jos olet luonut profiilin DFDS:lle ja antanut suostumuksesi, rekisteröimme tällöin ostoksesi, ja näiden tietojen perusteella kohdennamme sinulle tietoja, tarjouksia ja tuotteita ja hallinnoimme profiiliasi. Tietoja käytetään myös tunnistamiseesi, kun varaat matkoja (mikäli olet kirjautuneena) sekä varaustesi seurantaan. Tietoja käytetään myös kilpailuihin ja tilastointiin.

Miten suojaamme henkilötietojasi?

Kun teet meiltä varauksen, käytämme turvallista palvelinohjelmistoa, joka salaa kaikki antamasi tiedot ennen niiden lähettämistä meille. Tämä salaus varmistaa, että tiedot suojataan asianmukaisesti luvattomalta sieppaamiselta.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Varauksessa olevat henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin meihin voidaan kohdistaa vaatimuksia.

Jos rekisteröit henkilökohtaisen profiilin tai tilaat sähköpostipalvelun, tallennamme henkilötietosi siihen asti, kunnes poistat profiilin tai peruutat uutiskirjeen tilauksen. Tiedot helpottavat tulevia varauksia, koska henkilötietosi on jo tallennettu.

Varmistaaksemme, että meillä on asiakkaistamme ajantasaiset tiedot, kehotamme sinua tekemään profiiliisi tarvittavat muutokset. Jos profiiliasi ei ole käytetty eikä aktivoitu kolmeen vuoteen, poistamme sen.

Sähköpostipalvelun tilaaminen ja kilpailut

Kun tarjoamme sinulle sähköpostipalvelumme ja markkinointimme tilaamista, kysymme nimeäsi ja sähköpostiosoitetta, johon lähetämme uutiskirjeen. Nimeäsi ei tarvita sähköpostipalvelun tilaamiseen, ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksen napsauttamalla uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä. Kun osallistut kilpailuun tai hyödynnät muita tarjouksia, saatamme pyytää nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme hallinnoida kilpailuja ja ilmoittaa voittajille.

Evästeiden käyttö

DFDS käyttää verkkosivustoilllaan ja varausjärjestelmässä evästeitä, joilla varmistetaan varausprosessin toimivuus.

Evästeet ovat pieniä tietueita, jotka selaimesi tallentaa kiintolevyllesi. Lisätietoja on seuraavassa: EVÄSTEKÄYTÄNTÖ.

Mobiilisovellukset

DFDS ylläpitää useita mobiilisovelluksia asiakaskokemusten parantamiseksi. Tässä tietosuojakäytännössä ilmaistut asiat koskevat myös sovellustemme käyttäjiä. Sovellukset hyödyntävät anonyymeja seurantaohjelmia nimeltään Google Analytics ja Firebase. Niillä mitataan sovellustemme käyttöä, ja keräämme henkilötietoja vain siinä laajuudessa kuin kyseisen sovelluksen toiminnot edellyttävät (esimerkiksi sijaintisi tietyllä hetkellä). Kaikkea sovellustemme kautta kerättyä tietoa sinusta käytetään vain DFDS:n sisäisesti eikä sitä jaeta minkään muun kolmannen osapuolen kuin edellä mainittujen työkalujen kanssa.

Paljastaako DFDS keräämiään tietoja kolmansille osapuolille?

Henkilötietoja jaetaan DFDS:n organisaation sisäisesti, sillä käytämme samaa varausjärjestelmää. Varmistamme riittävän tietosuojan tason sisäisillä menettelyillä riippumatta siitä, missä tietosi sijaitsevat DFDS:n organisaatiossa. 

Emme siirrä henkilöön liitettävissä olevia tietoja kävijöistämme emmekä asiakkaistamme kolmansille osapuolille muutoin kuin seuraavissa tapauksissa:

  • Palveluntarjoajat ja neuvonantajat, joita käytämme tiettyjen palveluiden tarjoamiseen; esimerkiksi hotellit ja tapahtumajärjestäjät, jotka toteuttavat matkavarauksiasi. Näissä tapauksissa toimittajat ovat erillisiä rekisterinpitäjiä.
  • Jos sitä meiltä lain mukaan vaaditaan,
  • DFDS voi antaa koostetilastoja asiakkaistamme, myynnistämme, liikennöintitavoista, kanta-asiakkuuksista ja niihin liittyvistä sivustoista ulkopuolisille yhteistyökumppaneille.
  • Lisäksi DFDS voi antaa tietoja asiakkaistamme kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluita tai toteuttavat toimintoja puolestamme. Näitä ovat maksukorttien käsittely, liiketoiminnan analytiikka, asiakaspalvelu, markkinointi ja asiakaskyselyiden tekeminen.
  • Voimme myös valtuuttaa kolmansia osapuolia keräämään tietoja puolestamme, esimerkiksi tarpeen mukaan verkkosivustomme ominaisuuksien toteuttamiseksi tai asiakkaiden kiinnostuksen mukaan räätälöityyn verkkomarkkinointiin.
  • Jos myymme DFDS:n omaisuutta tai jotakin sen työntekijöihin tai muihin osapuoliin liittyvää, tai jos myymme tai realisoimme liiketoimintaamme tai varallisuuttamme,

kaikki tällainen jakaminen tapahtuu tietosuojalakien mukaisesti ja ainoastaan luotettaville kolmansille osapuolille.

Pyrimme aina ilmaisemaan sinulle selvästi, miten tietojasi käytetään ja mahdollisesti luovutetaan, kun saamme kyseiset tiedot. Jos tämä ei ole käytännössä mahdollista tietojen keruuhetkellä, ilmoitamme asiasta mahdollisimman pian, paitsi jos ilmoittamatta jättämiselle on hyväksyttävä syy. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi rikoksen estämiseksi tai havaitsemiseksi tai muissa lain sallimissa tapauksissa.

Tietosuoja ja turvallisuus laivalla

Perusteellisen tutkimuksen jälkeen ei-toivottujen matkustajien nimiä voidaan lisätä sisäiseen luetteloon estämään varausten tekeminen ja matkustaminen yhtiössämme näiltä matkustajilta matkaehtojen mukaisesti, jos aluksen päälliköllä on syytä uskoa, että matkustajat ovat turvallisuusriski. Matkustajaa pidetään turvallisuusriskinä, jos hän on vaarantanut oman turvallisuutensa tai aluksen, miehistön tai muiden matkustajien turvallisuuden tai jos hänen käytöksensä on ollut epäasianmukaista edellisen matkan aikana tai jos hän ei ole noudattanut turvallisuusmääräyksiä tai -vaatimuksia. DFDS ilmoittaa matkustajalle rekisteröinnistä ja rekisteröi tarvittavat henkilötiedot kielletyiltä henkilöiltä matkojen varaamisen estämiseksi matkustaja-aluksiltamme turvallisuusriskinä pidetyiltä matkustajilta määritetyksi ajaksi. Tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen.

Hyväksyntäsi

Käyttämällä DFDS:n sivustoa hyväksyt, että DFDS kerää ja käyttää näitä tietoja edellä kuvatuilla tavoilla. Jos tietosuojakäytäntömme muuttuu, teemme olennaiset muutokset tänne, jotta tiedät aina, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa niitä saatetaan luovuttaa.

Haluatko lisätietoja henkilötiedoistasi?

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää rekistereissämme olevista henkilötiedoistasi, ja pyytää selvityksen keräämistämme ja käsittelemistämme tiedoista sekä vastaanottajista, joille DFDS on luovuttanut tai voisi luovuttaa tietoja.

Voit myös ottaa yhteyttä, jos haluat meidän korjaavan, poistavan tai estävän epätäsmällisiä tietoja. DFDS pyrkii aina vastaamaan hyväksyttäviin pyyntöihin niin pian kuin mahdollista.

Jos haluat meidän poistavan tietosi, ole hyvä ja täytä lomake.

Pyydämme sinua lähettämään mahdolliset pyynnöt tai kysymykset osoitteeseen privacy@dfds.com

Jos olet tilannut uutiskirjeemme sähköpostiisi, voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä edellä mainittuun DFDS:n sähköpostiosoitteeseen.

Rekisterinpitäjä:

DFDS A/S

Osoite: Sundkrogsgade 11, DK-2100 Kööpenhamina, Tanska

Rekisterinumero:

Puhelin: +45 33 42 33 42

Yhteydenotto

If you have any questions about this privacy policy, or you want to obtain insight into personal data held about you, you may contact us via privacy@dfds.com.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat saada selvityksen hallussamme olevista henkilötiedoistasi, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@dfds.com.

Jos haluat mieluummin soittaa paikalliseen puhelinasiakaspalveluun, sekin sopii hyvin. Siellä kysymyksiisi vastataan mielellään.

Jos haluat valittaa

Jos haluat valittaa, ota yhteys Tanskan tietosuojavirastoon osoitteessa Datatilsynet, Borgergade 28 (5), 1300 København K, Tanska.

Tietojen poistolomake

+
(MAX-300-CHARACTERS)